Wij maken uw droomkeuken op maat

Op zoek naar een vakman om uw droomkeuken te realiseren? Interieurbouw Paredis-Bakkers ontwerpt uw keuken op basis van uw ideeën of voert uw reeds bestaande plannen voor u uit.

Met bijna 40 jaar ervaring in de stiel bieden wij u het beste advies en een uiterst professionele afwerking met hoogkwalitatieve materialen. Indien de klant dit wenst, voorzien wij ook de nodige inbouwtoestellen en het keukensanitair. We kunnen u dus een totaalpakket bezorgen!

Bij Paredis-Bakkers kunt u niet alleen terecht voor fonkelnieuwe keukens, wij helpen u ook met uw renovatieprojecten. Indien u dat wenst kunnen wij uw oude keuken wegnemen vooraleer wij een nieuwe installeren. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestaande keuken te renoveren.
Daarnaast staan wij ook in voor kleinere werken, zoals het maken van aparte meubelen voor in uw keuken.

Al onze werken worden perfect op maat en naar uw smaak uitgevoerd. Daarom kunt u bij ons kiezen voor een waaier aan degelijke materialen (massief hout, kunststof …), afwerkingen en stijlen (modern, klassiek …). Keukens in Engelse stijl rekenen we tot een van onze specialiteiten.

Contacteer ons telefonisch of via onze contactpagina voor meer informatie, een afspraak of een gratis, vrijblijvende prijsofferte. Wij komen daarna tot bij u om alles te bekijken en te bespreken.

Maaseikerbaan 25
3960 Bree
Tel.: 089/86 68 70
Gsm: 0495/25 14 55
Fax: 089/86 69 44

BTW BE0705395480 ParedisBakkers
Back to Top